Viktor Fischer

Fischer klar til premieren: Glæder mig!

Viktor Fischer er tilbage i den kamptrup, der søndag tager turen til Odense og sæsonpremieren mod OB. Han har været igennem en operation og genoptræning, men er igen klar til kamp for løverne:

”Det er selvfølgelig helt vildt dejligt igen at være med omkring kampene, det har jeg virkelig savnet," siger Viktor.

"Det er især dejligt, at jeg nu kan spille fuldt med, og jeg nyder, at jeg lige nu kan bygge stille og roligt på. Opstarten har været fin for mig, og jeg har taget det dag for dag. Det gør jeg stadig, og det gør mig glad, at det går den rigtige vej hele tiden og jeg føler mig hele tiden stærkere og lidt tættere på."

I foråret fik Viktor kun tre indhop på i alt ca. 30 minutter, inden han blev tvunget til en ny pause, men han har spillet begge vores testkampe forud for sæsonen.

”Både for mig selv og for holdet, så var kampen mod Silkeborg meget på det jævne, mens jeg synes, at det var meget bedre mod Lyngby. Nu kommer der point på spil, og vi ved, at vi skal ud og præstere som hold for at lykkes. Det er alle klar til og vælger Ståle mig til opgaven, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at få holdet til at fungere."

"Jeg er meget positiv i forhold til de ting, jeg har set på træningsbanen her i opstarten, hvor det selvfølgelig hjælper holdet, at vi nu har fået mange af de skadede spillere tilbage. Nu mangler vi kun Boile, som er tæt på og helt sikkert også kommer til at hjælpe os meget."

"Det bliver godt at spille om point, og jeg glæder mig til at mærke den nerve igen,” slutter Viktor Fischer.
 

Ny hjemmebanetrøje