Rasmus Falk

Falk før Derby: Vi skal rejse os hurtigt

Søndag venter sæsonens fjerde og sidste Derby, når Brøndby er gæster i Telia Parken kl. 18.00, og for første gang siden marts kan vi have mange tilskuere til en kamp i 3F Superligaen:
 
Vigtigt der igen er mange fans på tribunerne
”Det er vigtigt for os, at der igen er mange fans på tribunerne. Vi har været gennem en tid med modgang og vi skal rejse os hurtigt. Det kan energien fra vores fans hjælpe os med,” siger Rasmus Falk.
 
”I Aarhus og Herning leverede vi i store perioder rigtigt gode præstationer, og derfor er det selvfølgelig frustrerende for alle, at vi ikke fik point med fra de kampe. Det kan vi ikke ændre på nu, og vi har brug for en sejr og nogle point."

"Vi ved, at vejen til det er en god præstation som hold, og paradoksalt nok, så synes jeg faktisk, at vi har bevæget os fremad præstationsmæssigt med de to seneste kampe. Nu skal vi have tre point ud af det!” fortæller Falk.
 
Vi skal altid slå Brøndby
I sæsonens tre første Derbyer er det blevet til en sejr hjemme og et nederlag og en uafgjort ude:
 
”Vi har traditionelt godt fat i Brøndby hjemme i København, og jeg føler også, at vi står godt til dem på søndag," siger Falk.

"Vi har stadig spillere, der er på vej tilbage fra skader og nye, der er gået ud med skader, men vi har stadig masser af gode spillere. Og vi skal altid slå Brøndby. Det betyder meget for vores position i ligaen, for vores fans, for os spillere og for hele klubben."

"Vi glæder os til at have fansene med igen, og vi vil mere end noget andet give dem en god oplevelse på søndag,” siger Rasmus Falk.

Husk særlige åbningstider
Hvis du skal ind og støtte drengene i morgen, så bemærk de særlige adgangsforhold og andre tiltag for at reducere Covid-19 smittefaren -> fck.dk/tilskuerinfo

 

Covid-19 råd