Andreas Bjelland

Bjelland: Vi skal finde flowet igen

I aften venter vores anden kamp i Mesterskabsspillet, når AaB gæster Telia Parken kl. 20.00 - en kamp, hvor Andreas Bjelland forventer at se et dominerende FCK-hold:
 
”Hjemme i Telia Parken skal vi altid sætte dagsordenen og være spildominerende".

"Det ved vi, at vi er i stand til, når vi flytter kuglen hurtigt og rigtigt rundt, ligesom vi gjorde det i Lyngby og første halvleg hjemme mod Randers, hvor vi i begge kampe skaber masser af muligheder. Det skal vi gøre igen mod AaB," siger Bjelland, der ikke var tilfreds med den seneste præstation i 1-1 kampen mod FC Nordsjælland i søndags:
 
”Vi ramte ikke det niveau, vi skulle og burde i Farum og også kredit til dem for at spille en god kamp. Det indtryk skal vi have slettet i en fart, og vi skal finde vores flow i spillet igen."

"Det er vi også klar til, selvom kampene falder lidt tæt lige nu. Det er vi vant til at håndtere, og det skal vi kunne klare."

"Der er stadig masser af point at spille om ,og vi skal se, om vi kan komme tættere på toppen og presse på der. Det kræver, at vi stort set vinder resten af kampene, men vi er meget motiverede og glæder os over, at der er mange interessante kampe at se frem til,” siger Bjelland før onsdagens kamp, hvor der for første gang i lang tid kommer lidt tilskuere:
 
”Det bliver ikke det samme, som når der er fyldt op på lægterne, men det er selvfølgelig et godt skridt i den rigtige retning, og vi vil gøre, hvad vi kan for at give både dem og dem hjemme foran skærmen en god oplevelse,” slutter Andreas Bjelland.