Bryan Oviedo

Oviedo før AaB: En god chance for at vise sit værd

Onsdag venter AaB i kvartfinalen i Sydbank Pokalen. Bryan Oviedo har ganske gode minder fra den danske pokalturnering, hvor han i 2012 blev kåret til årets pokalfighter efter finalesejren på 1-0 over AC Horsens.

”Det er godt nok længe siden! Men det var en stor dag for mig, da vi vandt dengang. Det er altid noget særligt at vinde trofæer - det er jo dét, man spiller fodbold for,” siger den costaricanske back, der går efter endnu en dansk pokalfinale i denne sæson.

Vil vinde endnu engang
”Det bliver en anderledes kamp mod AaB end i søndags, hvor vi kom flyvende ud efter pausen og scorede tre mål. Og hvor vi holdt fast i sejren, selvom mange nok var mærkede af Celtic-kampen til sidst. Nu spiller vi på deres hjemmebane, men trods det tætte kampprogram går vi ind til opgøret med målet om at gå videre. For vi vil vinde turneringen - så simpelt er det. I F.C. København gælder det om at vinde både Superligaen og pokalturneringen hvert år, lyder det fra Oviedo, der lagde op til Michael Santos’ første mål i søndags.

Mange kampe ingen undskyldning
Den 30-årige forsvarsspiller har spillet begge kampe i Sydbank Pokalen i efteråret mod først Hillerød og siden FC Nordsjælland. Og han er klar til at skulle i aktion for tredje gang i træk i turneringen.

”En klub som vores skal kunne klare at spille med i tre turneringer. Det er ingen undskyldning. Vi har en stor trup, og nogle af dem, der ikke har spillet så meget, får en god chance for at vise deres værd - mig selv inklusive. Så det gælder om at præstere, når man får chancen og vise, hvorfor man spiller i så stor en klub som F.C. København.”

Kampen i Aalborg fløjtes i gang kl. 18.30 og kan ses direkte på TV3+/Viaplay.