Træning på Nummer 10
Træning på Nummer 10
Træning på Nummer 10
Træning på Nummer 10
Træning på Nummer 10
Træning på Nummer 10

Jonas og Boile var med i dagens lette boldøvelser

Der er et stykke vej endnu, men både Jonas Wind og Nicolai Boilesen var glade for at kunne deltage lidt i dagens lette tekniske øvelser på KB's kunstgræsbaner.

Til dagens program var truppen delt i to, der på skift havde en let, udendørs boldøvelse og trænede i styrkerummet. Mens det var første dag efter ferien for de fleste, så var det "another day at the office" for Nicolai Boilesen:

"Jeg har trænet sammen med Simon Fouchard næsten hver dag i ferien, bortset lige fra juleaften og nytårsaften og 1. nytårsdag, så det var ikke første arbejdsdag. Men dejligt at se holdkammeraterne igen og at kunne træne lidt med bold sammen med de andre," fortalte Boile.

"Der er dog stadig et stykke vej endnu, men jeg håber, at jeg kan begynde at træne fuldt med omkring 1. marts og så måske få nogle minutter i en reserveligakamp i landskamppausen i marts. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan det går i de næste uger," lyder det forhåbningsfuldt fra Boile, der blev skadet på træningslejren i Østrig mod FC Orenburg den 2. juli, men først kunne blive opereret en måneds tid senere.

Også Jonas Wind var i aktion med bold og fodboldstøvler, og han har også holdt genoptræningen ved lige, selv om der også var tid til et par ugers spændende rejse med familien til Sydamerika:

"Vi var i Argentina, Uruguay og Brasilien, og det var en kæmpe oplevelse. Det er jo virkelig fodboldlande alle tre, men desværre ligger deres turneringer stille, så vi kom ikke ind og se en kamp. Men vi besøgte både Maracana i Rio de Janeiro og Bocas hjemmebane i Buenos Aires," fortæller Jonas, der ligesom Boile glædede sig til at komme ud og spille lidt bold med de andre i dag.

Kun Carlo Holse og Pieros Sotiriou var ikke med i dag. Carlo har været med U21-landsholdet, og Pieros fik en ekstra fridag, men begge støder til tirsdag, når holdet træner i Telia Parken. De andre bød velkommen til det nye, gamle ansigt i form af Ragnar Sigurdsson, som nød at trække i FCK-træningstøjet igen. Det gjorde Stephan Andersen også, selv om han egentlig er stoppet efter kontraktudløb pr. 31. december, men han har fået lov at træne med og holde formen ved lige, indtil han finder ud af, hvad fremtiden bringer.

Ståle forventer ikke den store transferaktivitet i vintervinduet, men må selvfølgelig altid holde en dør åben for, hvad der kan komme af tilbud.

"Det kan være, der rejser 1-2 spillere, men der er ikke noget konkret i øjeblikket. Nicolaj Thomsen er en mulighed, for han har før sagt, at han gerne vil have mere spilletid, og vi er indforstået med, at han kan rejse, hvis det rigtige tilbud kommer for ham og for vores økonomiske betingelser," siger Ståle.