Karlo Bartolec

Spillerreaktioner: Sejren var det vigtigste

Karl-Johan Johnsson
"Fint med endnu et clean sheet, og nej, jeg havde egentlig ikke så meget at lave i dag. De fik en chance i det allerførste minut, men ellers skulle jeg bare være klar på deres mange dybe bolde. Alt i alt kontrollerede vi kampen, men til sidst begynder de så at presse os - og kom til et par chancer, men jeg er da glad for, at vi holdt hjem og fik de tre point".

Karlo Bartolec
"Jeg var glad for at være tilbage, for jeg har jo mange gode følelser for min tid heroppe. Hvad angår selve kampen, var det en svær kamp for os her på kunstgræsset. Men vi spillede en fin 1. halvleg, vi var i kontrol og kom også foran. Efter pausen gjorde vi det længe godt, men i de sidste 15 minutter blev det en mere åben kamp, og FC Nordsjælland kom frem til langt flere chancer. Men vi holdt hjem og vandt 1-0, og det er jeg naturligvis tilfreds med.

Pieros Sotiriou
"Det har var måske ikke vores bedste kamp, men vi fik de tre point, og det er trods alt det allervigtigste. Jeg synes FC Nordsjælland gjorde det fint her på egen bane, og vi stod godt i mod deres pres til sidst. Og nu ser vi så allesammen frem mod torsdagens "finale" mod Malmö FF.

Carlo Holse
"Jeg synes jeg havde et fint indhop, og gjorde hvad jeg skulle - både offensivt og defensivt. Jeg kom til en enkelt chance, og var ganske tæt på scoring - og her bagefter kan jeg overveje, om jeg skule have prøvet det lange hjørne. Men alt i alt er jeg tilfreds med dagens indsats".