Carlos Zeca

Ingen alvorlige skader til Stage og Zeca

Jens Stage og Carlos Zeca havde begge problemer med skader under søndagens kamp i Herning efter sammenstød med modstanderne, men de efterfølgende undersøgelser har ikke umiddelbart vist tegn på alvorlige skader.

Zeca er nu rejst med det græske landshold og vil blive undersøgt nærmere der, før det afgøres, om han skal deltage i de kommende landskampe.

OPDATERING: Senere mandag blev det besluttet, at Zeca forlader den græske landsholdslejr. Nu får han nogle hviledage med behandling samt nogle fridage med sin familie, og efter planen kommer han til København på mandag og fortsætter sin genoptræning/træning.

Stage restituerer i København i landsholdspausen, men på grund af karantæne er han under alle omstændigheder ikke med i vores næste kamp hjemme mod Hobro, søndag den 24. november, kl. 16.

Pierre Bengtsson, der måtte udgå med en mindre skade i torsdags, er taget til den svenske landsholdslejr i dag, hvor hans skade behandles og vurderes i løbet af ugen, inden der tages stilling til, om han kan spille landskampe.


>> Find din plads til Hobro-kampen

>> Klar til Derby 1. december?