Kalle Johnsson redder straffe

1-1 mod Dynamo Kiev

Ligesom i det første opgør i Kiev fik vi en drømmestart, da Jens Stage bragte os foran allerede i det 4. minut. Dynamo-keeper Bushchan gik galt af et Pierre Bengtsson-indlæg, så Stage let kunne sparke bolden ind.

Efter en god FCK-åbning fik Dynamo en gylden chance for at udligne, da et indlæg ramte Zeca på armen i vores felt, men Kalle Johnsson reddede fremragende straffesparket fra Tsygankov.

Gæsterne havde kort efter et enkelt nærgående forsøg, men ellers holdt vi dem fuldstændig fra chancer, og det blev kun til en del ufarlige langskud.

Efter pausen havde Dynamo fortsat en del spil uden at komme til chancer, og vi kmn heller ikke frem til noget særligt.

Spillet bølgede frem og tilbage, og tyve minutter før tid lykkedes det Benjamin Verbic at trække sig fri til skud lige uden for feltet, og han udlignede til 1-1 med et fladt spark uden for Kalle Johnssons rækkevidde.

Derved blev det, og set over kampen som helhed må det siges at være en rimelig udgang.