Jubel efter scoring

Ståle: Vi leverer en meget flot indsats

"Det var en rigtig godt gennemført kamp, og jeg synes bestemt vi fortjente uafgjort, og vi var vel også det hold, der var tættest på sejren, når man tæller antallet af chancer, som var 4-2 i vores favør," sagde en tilfredse Ståle efter 1-1-kampen i Kiev.

"Vi havde på forhånd talt om at passe godt på i starten af kampen, hvor de plejer at komme meget aggressivt, og derfor var det ekstra dejligt og måske også lidt heldigt, at vi selv kom foran så tidligt."

"Vi havde endda chancerne til at komme på 2-0 i 1. halvleg, men efter pausen investerede de mange kræfter i at komme tilbage og får også udlignet på en dødbold, som både er godt tænkt og godt gennemført. Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi lukker sådan et mål ind, men man må også give dem credit for at skabe hullet og slå frisparket hårdt og præcist."

"Til gengæld synes jeg vi får initiativet tilbage i det sidste kvarter, hvor de måske også er blevet lidt trætte, så alt i alt er det en meget flot indsats, vi leverer."

"Men Kiev er stadig et rigtig stærkt hold, og jeg vil stadig mene, at de er favoritter til at vinde gruppen. Men lad os nu se. Vi har vundet hjemme og spillet uafgjort på udekampe, og det skal nok blive tæt lige til det sidste."