Kalle Johnsson

Kalle Johnsson før Brøndby: En fed kamp at spille!

Kalle Johnsson står foran sit første DERBY på søndag, og den svenske landsholdsmålmand glæder sig til endnu et intenst opgør bare tre dage efter 1-1-opgøret i Sverige.

”Jeg tror, at det bliver lidt ligesom i går aftes i Malmö, med mange mennesker på lægterne og en flot kulisse. Det bliver en fed kamp at spille, for det bliver ikke større i dansk fodbold. Jeg har jo spillet mod Brøndby mange gange for Randers, men det bliver noget helt andet at møde dem i FCK-trøjen,” siger Kalle Johnsson og fortsætter:

Endnu en stor kamp, der venter
”Selvom der er kort tid til søndag, så kan man sagtens fornemme, at det er en stor kamp, der venter. Det er en anderledes opladning end normalt rent mentalt. Fysisk handler det primært om at restituere og få alle mand fit for fight til at spille igen allerede søndag eftermiddag efter vi kom sent hjem i nat. Men vi skal ud og have en sejr både for vores egen skyld og ikke mindst for fansenes.”

Keeperen kunne være godt tilfreds med sit forsvar mod sine landsmænd, men længere fremme på banen håber han på forbedring mod Brøndby.

”Vi kan tage mange gode defensive ting med fra kampen i går. Vi stod godt på banen og arbejdede virkelig for hinanden. Det skal vi gøre igen på søndag. Forsvaret fungerer generelt rigtig godt, og vi kommunikerer meget og hjælper hinanden i kampens hede, selvom det kan være svært at få ørenlyd i de store kampe som dem i denne uge. Men med kropssprog og lidt råberi er det gået fint, og Malmö skabte heller ikke mange chancer mod os. Men offensivt skal vi selv skabe flere chancer og holde bedre fast i bolden på deres banehalvdel."

På vej mod topformen
Kampen mod Malmö var Kalle Johnssons kamp nummer otte for løverne, og den svenske landsholdsmålmand glæder sig over at få chancen for vise sit værd for alvor efter skiftet fra franske Guingamp i juli.

”Jeg føler, at det går bedre og bedre for hver kamp jeg spiller. Jeg er inde i en god rytme, efter at jeg skulle bruge den første tid på at finde kampformen, fordi jeg først kom til klubben lige før sæsonen startede. Men jeg kan stadig finpudse flere ting og det skal nok komme. Og så ser jeg frem til igen at tage kampen om spilletiden op med Sten (Grytebust, red.), så snart han er klar igen efter sin operation.”

Sæsonens første opgør mod Brøndby fløjtes i gang kl. 14.00 søndag og vises direkte på TV3+ og Viaplay, hvis man ikke har sikret sig billet til udebaneafsnittet på Brøndby Stadion.

>> Husk næste hjemmekampe den 20. oktober kl. 16.00 mod Esbjerg!