Jens Stage

Ståle: Vi kan være godt tilfredse

"Vi kan spille bedre, men leverer en vældig god disciplineret og hårdtarbejdende indsats," indledte Ståle sin evaluering af 1-1-kampen i Malmö.

"Malmö har bygget op til den her kamp i lang tid, og de kom ud som lyn og torden de første ti minutter, men siden kommer vi i god kontrol, og vi giver dem ikke en eneste chance før pausen, mens vi selv får et mål på en god kontra til sidst."

"Vi er også i god kontrol de første ti minutter efter pausen, og jeg synes, kampen er ved at dø, da de udligner. Det er godt headet ind af Rosenberg, men meget unødvendigt, for vi havde forberedt os på, at han har lavet det nummer mange gange før."

"Det ændrer lidt psykologien i kampen, og de bliver lidt farligere de sidste tyve minutter, men sådan er det som hjemmehold. Med lidt mere overskud i holdet, kunne vi have fået mere ud af vores kontraer, for vi bør kunne komme til 2-3 chancer i en kamp som den her."

"Men vores angribere arbejder til gengæld stenhårdt i det defensive, og det er den måde, vi får vores point på i europæiske kampe som den her. Så selv om vi kunne have skabt mere, skal vi kan være godt tilfredse med både præstationen og resultatet."

"Det betyder sandsynligvis, at vi kan få en ren gruppefinale, når vi møder Malmö i den sidste hjemmekamp, men først har vi to kampe mod Kiev og udekampen i Lugano, som man bestemt ikke skal undervurdere. Så der kan stadig ske meget i gruppen," sluttede Ståle.


>> Har du billet til Kiev- og Malmö-hjemmekampene?