Michael Santos

1-1 i Malmö efter intens fight

En tæt, intens og fysisk præget 1. halvleg kastede stort set ingen chancer af sig i nogle af de to ender af banen, hvor hvert hold fans til gengæld sørgede for en helt fantastisk kulisse om kampen.

Malmö var oftest meget ivrige og hektiske i deres spilopbygning, mens vi var mere kølige og kontrollerede - lige indtil det femte tillægsminut før pausen!

Varela sprintede i dybden i højre side og fik en fornem fremlægning fra Falk, smed et indlæg på tværs mod bageste stolpe, hvor Santos jagtede den, men MFF-stopperen Lasse Nielsen kom først og ragede bolden i eget net.

Efter ti begivenhedsløse minutter af 2. halvleg gjorde hjemmeholdet det samme som os og udlignede på deres første chance i kampen. Et passivt midterforsvar lod Markus Rosenberg stå fri midt for mål, så han kunne heade Jo Inge Bergets indlæg i nettet uden chance for Kalle Johnsson.

Resten af kampen pressede Malmö mest for en afgørelse, men trods et par farlige situationer i vores felt, holdt vi hovedet koldt og kørte et point hjem, der kan blive meget værdifuldt i sidste ende.

Tak til alle der tog herover og støttede drengene helt fremragende!


>> To-kamps-pakke til hjemmekampene mod Kiev og Malmö FF