Telia Parken

Silberbauer om Lugano: De vil gerne spille fodbold

Vores tidligere midtbanespiller Michael Silberbauer har tilbragt en del år i schweizisk fodbold som spiller og træner og giver i vores seneste FCK-podcast sit syn på FC Lugano:

Spændende cheftræner vil gerne spille fodbold
“Deres cheftræner Fabio Celestini var tidligere træner i Lausanne, mens jeg var dernede, og han er en træner, der gerne vil spille fodbold. Hvor Lugano tidligere har været mere italiensk inspireret, så er han meget spansk inspireret og har også selv tilbragt nogle år af sin karriere der. Jeg synes han er en spændende fyr, og han er er også uberegnelig og kan godt finde på at skifte formation midt i kampen."

Gode boldspillere
“Jeg kan også se på nogen af de spillere, han har hevet ind, at det er også boldspillere, så jeg tror de har skiftet en lille smule stil. Deres kaptajn, Sabatini, har været der i mange år og er en god spiller, og oppe foran har de Carlinhos, som er lidt uberegnelig.”

"Lugano er et hold der egentlig altid har kæmpet lidt med i den tunge ende, men så har haft nogle runs, hvor de har gjort det godt. Det gjorde også for nogle år siden, da de også kom med i Europa League. Det er allesammen gode boldspillere, men her på det sidste har de også haft lidt problemer med at sætte resultater sammen."
 

>> Du kan stadig nå at sikre europæisk gruppepakke fra 295 kr.