Jonathan Canto
Sebastian Fischer
Gabriel Johansen

3-2-nederlag i reserveligaen

To mål af Mohamed Daramy var ikke nok til point i en underholdende og chancerig reserveligakamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet vandt 3-2 efter 1-1 ved pausen.

Syv førsteholds- og ti U19-spillere var i dagens reserveligatrup, der bl.a. talte flere nyoprykkede U17-spillere. Fraværet af nogle af de mere "erfarne" unge som Haahr, Daghim og Hjælmhof skyldes, at de er med U18- og U19-landsholdet.

Det øsede ned fra kampstart, men i løbet af de to gange 45 minutter fik vi også sol og blå himmel, inden regnen igen silede ned over banen.

23-års fødselaren Pep Biel stod for kampens første farlige forsøg da han efter fem minutter tvang Lyngbys Frederik Schram til en stor redning. Den havde både han og Frederik Ibsen mange af i den afvekslende og underholdende affære!

Lyngby havde flere farlige kontraløb i den første snes minutter, hvor især Gustav Marcussen satte Ibsen & co. på prøver, men den første scoring faldt først efter en lille halv times spil. Efter et Lyngby-hjørne lod et lidt passivt FCK-forsvar Emilio Simonsen tage et par træk i feltet og spille Marcel Rømer, der udplacerede Ibsen med et fladt spark.

Fem minutter efter var det tæt på 2-0, da Adnan Mohammad - mistænkeligt nær offside - slap helt fri i feltet, men misbrugte det store tilbud. I stedet bragte Daramy balance i regnskabet efter det næste angreb, da han kom på skudhold i feltet og udplacerede Schram.

Inden pausen måtte Ibsen ug at flyve for at afværge et Rezan Corlu-hug, men Pep Biel var også tæt på i den anden ende, men Schram snuppede hans listige skud helt nede ved den ene stolpe.

Muamer Brajanac afløste Michael Santos efter pausen, og Lyngby lagde mest aggressivt ud og bragte sig i det første kvarter foran både 2-1 og 3-1. Indskiftede Emil Kornvig sparkede enkelt en returbold ind, efter Ibsen havde reddet fra en helt fri Mohammad, og tre minutter efter sparkede Emilio Simonsen bolden fladt ind fra kanten af feltet.

Midt i halvleg udgik Bjelland og Varela planmæssigt og gav seniordebut til William Maretti og Otto Dupont. Dupont på Varelas backplads, og Maretti på central midt, mens Ludvig Henriksen rykkede ned i midterforsvaret.

Med knap ti minutter igen fik Gabriel Johansen også sin første reserveligakamp, da han afløste Kirkeby. Forinden havde Pep Biel igen testet Schram med et godt hug på frispark, og i det 80. minut reducerede Daramy til 2-3, da han igen slap fri i feltet og viste koldblodighed i afslutningen.

Minuttet efter havde et flot langskud fra Gabriel Johansen fortjent en bedre skæbne end at blive snittet på overliggeren af Schram, men hatten af for den flotte redning.

Mod slutningen kunne Lyngby have øget, da vi satsede mere og mere fremad, men i tillægstiden var det igen tæt på, at Pep Biel kunne have scoret et fødselsdagsmål, men sparkede tæt forbi.

Næste opgave i Reserveligaen er på tirsdag kl. 13 mod Brøndby, og den er lukket for tilskuere - men til gengæld kan du se den direkte på TV3 Sport og Viaplay.