Nicolaj Thomsen

Spillerne: Ikke fantastisk i dag, men stor præstation at nå gruppespil igen

Sten Grytebust
"Det var nervepirrende mod Røde Stjerne, og det skal jeg love for, at det også blev i aften!"

"Vi var jo ellers i god kontrol de første 75 minutter, men efter deres mål blev det lidt kaotisk. De kommer til flere afslutninger, og en enkelt som jeg når helt ude ved stolpen. Det var virkelig nogle lange minutter til sidst, men... det var FAN'ME vigtigt, det her!!

Nicolaj Thomsen
"Ja, man kan godt sige, det var et dejligt nederlag... Vi havde selvfølgelig talt på forhånd om risikoen for det her kampbillede med, at de kommer foran sent i kampen, men det er altid noget andet, når man står dernede og skal håndtere det."

"Så i aften var ikke vores bedste kamp, men man skal se på det store billede. Med de mange skader og nye spillere på holdet, er det en stor præstation at stå her i dag og være klar til endnu et gruppespil!"

Viktor Fischer
"Vi var forberedt på, at det ville blive en svær kamp, for Riga er stærke på hjemmebane, og det viser de også i dag. Det brændte jo virkelig på til sidst, men Sten har heldigvis en superredning. Og nu er vi der. Det var ikke fantastisk i aften, men nu kan vi forhåbentlig give fansene tre fantastiske europæiske aftener i Telia Parken i efteråret."