Pieros Sotiriou

3-1 over FCN: Syv Superligasejre i træk!

Nordsjællænderne holdt længe godt stand, mens vi havde svært ved at få offensiven til at køre, men en dobbeltudskiftning i 2. halvleg og to Pieros-kasser satte tingene på plads.

Løverne lagde godt ud med hurtigt og aggressivt spil og tog teten efter mindre end tre minutter, da Ulrik Yttergård headede et Pep Biel-indlæg ind bag sin egen keeper.

Vi sad helt på spillet det første kvarters tid, men herefter blev kampen mere lige, inden kampen svingede helt over til gæsternes fordel. De blev dog ikke for alvor farlige, inden Sadiq tog chancen uden for feltet, og bolden strøg ind via Kalle Johnssons handske og indersiden af stoplen.

Vi sluttede halvlegen bedst af, men stadig uden at kunne spille os til noget særligt, og 1-1 virkede derfor helt rimeligt efter de første 45 minutter.

Efter pausen indledte vi igen udmærket, men snart var det atter en lige affære, hvor de var tættere på scoring end os.

Men en dobbeltudskiftning, der sendte Santos og Stage på banen, skabe ny energi i holdet samt et par store FCK-chancer, der kulminerede to træffere fra Pieros med få minutters mellemrum.

Det havde gæsterne ikke noget modsvar på, og dermed kunne vi sætte Superliga-rekord ved at vinde sæsonens første syv kampe i træk.

Der er lagt op til et stort brag, næste gang vi spiller hjemme i 3F Superligaen den 22. september, kl. 18 - billetsalget er allerede i fuld gang!