Ståle Solbakken

Ståle: Utroligt flot at rejse sig tre dage efter skuffelsen

"Jeg er vældig, vældig tilfreds med vores meget stærke præstation i dag," lød det fra en stolt manager efter 1-0-sejren i Randers.

"De gik hårdt til os i 1. halvleg, men spillerne henter nogle kræfter frem efter pausen, både fysisk og mentalt, og spiller en taktisk god 2. halvleg, hvor Randers slet ikke kommer til chancer."

"Det er utroligt flot at rejse sig efter den oplevelse, vi havde i tirsdag. Det under jeg virkelig spillerne, efter at have set hvor forfærdeligt de havde det i omklædningsrummet bagefter."

"Og vi rejser os, bare tre dage senere, selv om vi mangler flere af de erfarne kræfter som Bjelland og N'Doye. Det er virkelig en stor præstation, for der hviler et enormt ansvar på mange af de unge spillere i et omfang, som FCK aldrig har prøvet før."

"Derfor skal der også lyde en stor ros til Martin Langagergaard, vores præstationspsykologiske konsulent, som har gjort en fantastisk forskel. Han er virkelig en af vores bedste ansættelser og har stor ære i det her."

"En del af forklaringen er også, at vi slet ikke tog for givet, at vi bare ville slå Røde Stjerne. Vi var forberedt på, at det ville blive tæt til det sidste, og at vi kunne ryge ud, og det hjælper også til at rejse sig hurtigt igen."

"Der hviler også et kæmpe pres på os i næste uge for igen at komme i europæisk gruppespil. Og Riga er altså ikke nogen "easy going", men det pres skal vi også kunne præstere under."

"Nu får spillerne lidt hvile her i weekenden, og så tager vi fat på mandag med at bygge op til Riga-kampen på torsdag.!