Kampreferat: Trist udgang på testkamp mod Orenburg

Det var en meget trykket spiller- og trænergruppe, der forlod banen i Bad Radkersburg her til aften, og det skyldtes ikke 0-2-nederlaget til FC Orenburg, men at Nicolai Boilesen i slutminutterne vred om og blev liggende i græsset med store smerter i knæet og måtte bæres fra banen.

Allerede efter 20 minutter af 1. halvleg måtte Andreas Bjelland udgå, men det var efter eget udsagn mere for at forebygge en skade, end en egentlig skade.

På det tidspunkt var det en ganske lige affære, som vi havde indledt udmærket, og hvor N'Doye efter ti minutters spil var tæt på at overliste den russiske keeper med et hovedstød efter hjørne.

Flere af vores spillere måtte bide i græsset efter hårdt og kontant spil af russerne, men der kom ingen kort op for at dæmpe gemytterne, hvilket betød at der blev gået til stålet i duellerne rundt om på banen.

Midt i halvlegen fik Orenburg overtaget, men snart fik vi overtaget igen, men manglede gennembrudskraft på banens sidste tredjedel. Tre minutter før pausen blev Fischer dog spillet fornemt fri af Falk, men afsluttede desværre lige på keeperen, da han var alene med ham.

I stedet kom russerne lidt heldigt foran inden pausen, da et skud fra Daniel Miskic ramte Nicolaj Thomsen på vejen og snød Jesse Joronen.

Efter pausen kom Sten Grytebust planmæssigt på mål, og også Daramy kom ind i stedet for Fischer, men efter bare fem minutter måtte Grytebust gå den tunge gang efter et tørt og resolut hug fra russernes Ricardo Alves tæt op ad den ene stolpe.

Få minutter efter kunne vi være kommet tilbage igen, da Pieros hamrede bolden på underkanten af overliggeren efter flot forarbejde af Varela, der generobrede en tabt bold i højre side og smækkede et perfekt indlæg indover.

Kort efter headede Carlo Holse lige over på et Daramy-indlæg fra den anden side, men mere skete der ikke, før vi efter en times tid skiftede yderligere fire mand. Bartolec og Boilesen overtog backerne fra Varela og Bengtsson, Zeca afløste Falk på midten og Daghim kom ind for N'Doye og skubbede Carlo op i angrebet.

Resten af kampen var bolden meget på københavnske fødder, men det kneb med at komme frem til lige så mange chancer som tidligere. Yderligere tre udskiftninger betød at næsten hele holdet efterhånden var skiftet ud, og det satte i sagens natur sit præg på spillet, så vi ikke helt kunne fastholde trykket.

I stedet blomstrede russerne kortvarigt op otte minutter før slut, og med hjælp fra linjedommeren dømte dommeren straffe for hands på Boilesen under et indlæg. Det hamrede de dog på overliggeren, så de 2-0 holdt sig - indtil det grimme uheld for Boilesen, hvorefter dommeren så rigtigt og fløjtede kampen af uden at lægge masser af tid til. Der var ikke rigtig nogen, der var i humør til at fortsætte på dét tidspunkt...