Træning i aftensol
Samling før træningen
Carlos Zeca
Karlo Bartolec
Bjelland og Daramy
Pieros Sotiriou
Denis Vavro
Sotirios Papagiannopoulos
Pierre Bengtsson

Første træning i Østrig

Truppen fløj i formiddags i Wien og kørte herfra i bus ca. tre timer til sommerens faste hovedkvarter i Bad Radkersburg nede i det sydøstlige hjørne af Østrig, tæt på den slovenske grænse. Busturen foregik med holdets sædvanlige bus, der kørte i forvejen herned med al bagagen.

Efter en sen frokost og lidt hvile på værelserne var der afgang til træningsanlægget - en cykeltur på 5-7 minutter - og en god times aftentræning for at løsne musklerne op efter rejsen. Temperaturen var nogenlunde tålelig og vel kun omkring de 30 grader, og vi har samlet en lille billedkavalkade fra aftenens træning.

Det er 11. gang klubben holder sommer-træningslejr på byens Hotel im Park, hvor vi denne gang har selskab af det russiske Premier League-hold PFC Krylia Sovetov Samara. Det er dog ikke dem, men deres landsmænd fra FC Orenburg, som vi møder i træningslejrens første testkamp på tirsdag den 2. juli, kl. 18. Kampen spilles her i Bad Radkersburg, hvor vi træner til daglig.

Men først venter endnu en træningsdag i morgen, mandag, inden opladningen til Orenburg-kampen, som vi streamer i samarbejde med Carlsberg. Læs mere her.

>> Se truppen til træningslejren