Ugen der gik (19/2019)

SIMON FOUCHARD LØB 160 KM I TRÆK!
Vores fysioterapeut Simon Fouchard gennemførte i lørdags Salomon Hammer Trail 2019 på Bornholm - et løb med en vanvittig distance på 160 km (100 miles)! Simon blev nr. 3 efter at have løbet non stop i 26 timer og 48 minutter!

Tillykke - og respekt!

Simon Fouchard
Simon (t.h.) flashede lige FCK-logoet på podiet. (Privatfoto)

 

RØLL PÅ OPRYKNINGSKURS
Søndag var truppen indkvarteret på hotel i Silkeborg inden FCM-kampen, og det benyttede Thomas Røll til at kigge forbi og få en kop kaffe med Jesper Larsen.

Røll er noteret for 127 kampe og 26 mål for Byens Hold fra 2001-06 og var undervejs udlejet til Silkeborg IF i foråret 2005, hvor vi også hentede ham i sin tid.

Røll overtog trænerposten i Skive IK inden denne sæson, og de ligger lige nu til oprykning til 1. division. Skive er ubesejret de seneste 11 kampe og fører 2. divisions oprykningsrække med fire point foran Kolding IF og seks point for Brabrand IF - vi ønsker held og lykke inden de sidste syv runder.

Thomas Røll
Foto: skive-ik.dk

 

PIERRES PHOTO-SHOOT: UNDSKYLD, ANDERS!
Der er en vis risiko ved at være fodbold-fotograf! Søndag fik Anders Kjærbye desværre et ordentligt blåt mærke efter et sammenstød med Pierre Bengtsson, men det var ikke - som billedet måske giver indtryk af - en hævnakt fra den svenske wingback! Pierre fik et ordentligt skub af Mads Døhr Thychosen og prøvede desperat men forgæves at undgå de fotografer, der sad tæt på sidelinjen.

Anders nåede vist ikke selv at få et "skud" af situationen til fodboldbilleder.dk, men TV fangede episoden...

Anders Kjærbye


U19-VEJLE 1-2
Lørdag eftermiddag var U19 bagud 0-2, inden Alexander Hjælmhof reducerede et kvarter før tid. Allerede på fredag er der igen hjemmekamp i U19-ligaen, når OB gæster KB's anlæg kl. 13.00.

Og sæt kryds i kalenderen onsdag den 29. maj, kl. 19.00, hvor U19 spiller pokalfinale mod U19-divisionsholdet Hvidovre IF på Frederiksberg Idrætspark!


U17-VEJLE 0-0
Der var for en gangs skyld ingen scoringer, da U17 spillede 0-0 med Vejle i lørdags. Også U17 får besøg af OB på fredag, og der er kickoff på KB's anlæg kl. 15.30.


VIGTIG KB-SEJR I TÅRNBY
Efter to nederlag i træk begyndte KB at nærme sig nedrykningsstregen i Københavnsserien, og derfor var det en yderst vigtig sejr, holdet hentede fredag aften ude mod Tårnby FF, der kæmper om oprykningspladserne. Esmaeil Roudsari og Milan Johannsen stod for de to træffere.

På søndag er der moderklub-opgør, når KB tager imod B1903 på Frederiksberg Idrætspark kl. 12.15.


B1903-HVIDOVRE 1-1
03'erne fortsatte de gode takter og er nu ubesejret i fem kampe efter 1-1 mod Hvidovre, der ligesom KB slås om at holde sig på afstand af nedrykningspladserne. B1903 førte 1-0 ved pausen på et mål af Oliver Ritter Schneider, men gæsterne udlignede efter en times tid.
 

OLDBOYS TABTE TIL KIM C & CO.!
Mandag aften tabte KB/FCK's Oldboys sin første turneringskamp i mands minde, da Hvidovre løb med 2-0-sejren på KB's kunstgræs på to tidlige scoringer i de første 20 minutter.

Gæsterne har et rigtig stærkt hold i denne sæson med bl.a. Thomas Kahlenberg og Henrik Kildentoft - og vores målmandstræner Kim Christensen på kassen!

"Det vigtigste er bare, at Lars ikke scorer", sagde Kim inden kampen, mens Lars Jacobsen vendte det døve øre til. Hvidovre fører nu rækken med max-point for seks kampe, mens vi højst usædvanligt må nøjes med 3. pladsen, fem point efter og med dårligere målscore end AB.

Fredag den 24. maj er der lokalopgør kl. 19.15 mod FA 2000 på Jens Jessens Vej.