Boilesen ser frem mod søndag og OB: Håber på endnu en fed kulisse 

Søndag kl. 18 kommer OB til Telia Parken, og Nicolai Boilesen glæder sig til forhåbentlig at tage endnu et skridt mod mesterskabet i endnu en flot kulisse på hjemmebane.

”Det kribler altid i kroppen, når vi skal spille på hjemmebane, men når vi lige har oplevet en kulisse, som den mod FC Midtjylland, hvor alt bare spillede, så jagter man jo den følelse igen. Så vi håber selvfølgelig på rigtig mange mennesker i Telia Parken igen. Vi har kun tre hjemmekampe tilbage i sæsonen, så jeg håber, at folk kommer ind og støtter os, så vi kan tage endnu et skridt mod mesterskabet,” siger Nicolai Boilesen.

>> Find din plads til kampen mod OB her 

Seneste hjemmekamp mod OB var forårspremieren på Superligaen, som endte med tenniscifre og en overlegen 6-1-sejr. Men da vi gæstede fynboerne tidligere i april, var opgøret anderledes tæt og blev først afgjort sent på Dame N’Doyes scoring nummer 100 for klubben.

”Sidste kamp mod OB taler sit tydelige sprog. De er et rigtig svært hold at spille imod, og de har bronzemedaljer at kæmpe for. Det bliver en rigtig svær opgave,” siger Nicolai Boilesen. 

”Det bliver en mental test for os, for der har været rigtig meget snak om de kampe, vi lige har spillet, og der er også rigtig meget snak om den kamp, der venter ugen efter. Men som jeg hele tiden har sagt i det her mesterskabsspil, så handler det om at tage én kamp ad gangen,” siger han.

”Selvom det lyder kedeligt, så er én kamp ad gangen devisen for os, og det kommer også til at gøre sig gældende mod OB. Vi skal ud og præstere ligeså godt, som vi har gjort hidtil i mesterskabsspillet, og så er chancerne for tre point rigtig gode,” siger Boilesen.

>> Vær mod OB - find din plads her