Robert Skov

Ståle: En op og ned kamp

Det trak ud med definitivt at afgøre kampen, men vi hentede endnu tre point og beholdt forspringet i toppen af tabellen med et enkelt point ned til FC Midtjylland.

"Kampen blev en lidt blandet fornøjelse, sådan lidt op og ned, hvor vi har både gode, middel og dårlige perioder. Men vi var det bedste hold og skabte flest chancer i kampen, så sejren var fortjent nok," sagde Ståle.

"Hobro fik jo en kanonstart, som de levede på længe, selv om han aldrig må få lov at lave sådan et mål. Vi vidste, han gerne ville trække ind og afslutte med højre, så det burde vi have undgået. Men vi viste stor vilje og formåede at holde et højt tempo, så de fik problemer til sidst."

"Vi scorer mange mål, og det er jo ikke fordi vores modstandere har vadet i chancer på det seneste, men vi slider lidt med nogle ting, og flere af spillerne havde ikke den bedste forberedelse op til kampen. Zeca og N'Doye har været syge i ugen op til kampen, Falk har ikke trænet ordentligt efter sin skade, Fischer er stadig ikke helt på sit gamle niveau, og så måtte Bjelland melde fra i dag."

"Men selv om alle ikke følte sig på 100 %, så vandt vi alligevel på en god indsats. Det offensive spil var helt fint, mange kombinationer sad godt, og tempoet var i perioder fint. Men vi skal have lidt større tryghed i holdet, og det må vi arbejde med de vi er samlet efter landsholdspausen," sluttede Ståle.

 

Slutspil