Jubel efter Zeca-scoring

Zeca inden søndag: Vil gå ind til slutspillet som nummer et

Søndag venter Hobro i Telia Parken, og i et forår hvor vi er i tæt duel med FC Midtjylland om førstepladsen, bliver kampen endnu en lille finale, siger anfører Zeca.

”Der er kun et point ned til FC Midtjylland, som vinder langt de fleste kampe, så alle kampe er super vigtige for os, og vi har ikke råd til at smide point. Vinder vi kampen søndag, bliver vi på førstepladsen, og sådan vil vi også rigtig gerne gå ind til slutspillet,” siger Zeca.

>> Find din plads til kampen

Han og holdet jagter den 11. hjemmesejr ud af 13 mulige i Superligasæsonen, men de sidste par hjemmekampe mod Vendsyssel og Vejle har vist, at top mod bund-kampene bestemt også kan være vanskelige. 

”Kampen på søndag bliver også svær. Hobro kæmper for at få point i bunden, og vi ved, at alle hold er ekstra motiverede, når de kommer til København. Så det bliver bestemt ikke let, men vi ved også, at hvis vi gør de ting, vi er gode til, så er chancen for sejr rigtig god,” siger Zeca.

Glæder sig til helt nyt græstæppe
Han kan se frem til at føre holdet ind på et helt friskt græstæppe, som efter Vejle-kampen i forrige uge er blevet rullet ud i Telia Parken og finpudset siden da.  

”Det bliver godt for os, for vi er et hold, som godt kan lide at spille fodbold langs jorden og have meget boldbesiddelse, og det bliver lettere på en rigtig god bane,” siger Zeca. 

>> STAT-QUIZ inden Hobro: Fischer vs Ankersen