Viktor Fischer

Fischer: Vi vil slutte grundspillet af med en toppræstation på hjemmebane

Der resterer én kamp i Superligaens grundspil, og Viktor Fischer satser på, at vi kan varme op til slutspillet med en toppræstation søndag kl 17 mod Hobro i Telia Parken.

”Jeg glæder mig rigtig meget. Vi har haft nogle kampe, mod Vendssyssel og FC Nordsjælland, hvor jeg synes, at vi har fået for få point. Men vi har en rigtig god følelse som hold, og nu gør vi alt, hvad vi kan for at levere en toppræstation mod Hobro, så vi kan gå så godt som muligt ind i slutspillet. Vi har brug for en kamp, hvor vi toppræsterer, og hvor vi som hold går ud og virkelig viser, hvor gode vi er hjemme i Telia Parken,” siger Viktor Fischer.

>> Find din plads til kampen

”Det var så fedt at spille i Farum med den opbakning, vi fik, og på hjemmebane bliver det jo endnu bedre. Oven i det er der jo også kommet ny bane i Telia Parken, som forhåbentlig står snorlige. Så vi kommer til at give alt for at få den sejr mod Hobro og spille noget god fodbold,” fortsætter Fischer. 

Et kapløb med Midtjylland 
I toppen af Superligaen har vi 58 point for 25 kampe, mens FC Midtjylland følger lige i hælene med 57 point. Og med begge hold i stabil pointform, tyder meget på, at det bliver tæt til det sidste. 

”FC Midtjylland vinder deres kampe, og vi kan ikke gå og vente på, at de smider point, for det kommer de ikke til. Det er vores mind set, og derfor skal vi vinde vores kampe, så de indbyrdes kampe mod FCM bliver altafgørende,” siger Viktor Fischer.

Han gjorde comeback efter sin langvarige skade, da han startede inde mod Vejle. Og med fuld spilletid i søndagens kamp mod FC Nordsjælland er Fischer oppe på 165 spilminutter i de to seneste kampe. 

”Jeg har allerede fået mange flere minutter, end jeg havde regnet med, og jeg håber, at det kommer til at gavne mig i længden og måske også allerede søndag. Jeg forventer ikke mirakler af mig selv, jeg forventer bare gode, solide præstationer, og at folk kan regne med, at jeg kan gøre en forskel,” siger Viktor Fischer. 

>> Fischer efter comeback: Det var super fedt!