Rasmus Falk

1-1 mod Vendsyssel

Trods massiv overvægt i spil og chancer - og 11 mod 10 hele 2. halvleg - måtte vi nøjes med 1-1 mod Vendsyssel FF.

Efter københavnsk dominans i indledningen var det en kold dukkert, da Papagiannopoulos begik straffe efter et kvarters spil i en ufarlig duel i udkanten af feltet - men Sander Fischer bankede bolden på underkanten af overliggeren. Efter et kvarters yderligere FCK-dominans - med mange afslutninger, som dog ikke var skarpe nok - kom gæsterne foran, da Joronen tabte et fladt indlæg fra kanten, hvorefter Opondo enkelt sparkede bolden ind fra nært hold.

Kort før pausen blev Vendsyssel reduceret til ti mand, da Francisco Santos fik sit andet gule kort, hvilket udløste voldsomme protester fra Vendsyssel-lejren.

Efter pausen var det ét langt pres mod den lave og kompakte Vendsyssel-defensiv, og efter et par store og halvstore tilbud, tog Falk sagen i egen hånd efter en times tid, afdriblede fire mand og satte bolden fladt under Michael Tørnes. En vanvittig flot soloaktion!

Selv om vi fortsatte dominansen og kom til masser af chancer, hjørnespark og frispark langt inde i de fem minutters tillægstid, så manglede skarpheden i de afgørende situationer, og vi gik derfor skuffede fra banen med kun det ene point.