Rasmus Falk

Kampreferat: Vi havde skarpheden foran mål

Dame N’Doye var tilbage efter den skade, der holdt ham ude af forårspremieren mod OB, og startede i stedet for Pieros. Randers FC stillede samme hold, der vandt 3-0 i Aalborg.

Aggressiv Randers-åbning
Hjemmeholdet lagde aggressivt fra land og fik allerede efter 5 minutter en stor chance, da Benjamin Stokke fik tid og plads til at tæmme en dødbold i feltet og trykke af, men Jonas Wind fulgte godt med og blokerede skuddet.

Men der var bekymring i FCK-lejren over usædvanligt mange boldtab og misforståelser, og efter et lille kvarter fik Stokke endnu en stor chance - denne gang nåede Ankersen at blokere til hjørne.

På det tidspunkt havde vi haft enkelte udmærkede opspil, og Skov havde også testet Patrick Carlgren med et hårdt skud fra spids vinkel, men vi fik ikke for alvor fat i kampen, før der var spillet en snes minutter.

Så fik vi til gengæld også kampens absolut smukkeste enkeltmands-aktion signeret Rasmus Falk. Optakten var dog, at N’Doye kolliderede voldsomt med en Randers-spiller og blev liggende i græsset, mens angrebet fortsatte. Skov så, at Falk kom flyvende ned mod feltet og fandt ham med en præcis stikning, hvorefter Falk strøg forbi 2-3 forsvarere og med en fræk højre yderside lagde bolden fladt over i det lange hjørne.

Føringen gav lidt mere ro
N’Doye kom heldigvis på benene igen, og han var som sædvanlig en pålidelig opspil-station, der vandt mange af sine dueller, men han manglede tydeligvis også lidt luft efter ikke at have trænet de seneste uger.

Efter scoringen var vi i bedre kontrol, selv om der periodevis var tale om en lidt rodet affære, men de sidste ti minutter af halvlegen kom vi til flere gode chancer.

N’Doye hamrede en god mulighed tæt forbi og headede kort efter lige forbi på et hjørne, og i tillægstiden fik Robert Skov en kæmpe chance efter en fremragende Zeca-aktion, men Carlgren parerede afslutningen.

Ind i mellem havde Mikkel Kallesøe dog også brændt en stor mulighed efter endnu en københavnsk misforståelse i forsvaret, men heldigvis sendte han bolden forbi Jesse og målet.

Jesse Joronen

Jævnbyrdig indledning på 2. halvleg
Papagiannopoulos kom ind fra 2. halvlegs start i stedet for en småskadet Bjelland, og det første kvarter blev en tæt og lidt hektisk affære, hvor Randers var tættest på scoring. Først misbrugte Egho en god kontramulighed, hvorefter Stokke forspildte en regulær friløber, hvor Papagiannopoulos nåede ned og blokere, inden Stokke hamrede en ny afslutning lige i skridtet på Ankersen...

Midt i halvlegen havde hjemmeholdet stadig momentum, men var stadig uskarpe, når de nærmede sig vores felt, og efterhånden fik vi bedre fat igen i spillet igen. Kvist kom ind for Thomsen, så Falk kom ud på kanten og kunne true derfra, men kampen stod stadig på vippen et kvarter før tid, da Randers fik udvist den netop indskiftede Emil Riis ud for en vanvittig - men ikke bevidst - stempling af Vavro helt oppe på halsen!

Riis stempler Vavro

Falk i centrum igen
Det ændrede kampbilledet, og bare fem minutter senere afgjorde vi sagen. Igen med storspillende Falk i centrum, da han – omgivet af tre-fire Randers-spillere – spillede N’Doye perfekt fri, og senegaleseren udplacerede iskoldt Carlgren.

Resten af kampen kørte vi den hjem på ”cruise control” til stor glæde for de 7-800 medrejsende fans, der kampen igennem totalt dominerede lydkulissen i Randers.

Langt inde i overtiden fik Robert muligheden for at komme på tavlen for sjette Superliga-kamp i træk, men afsluttede lige på Carlgren – så træerne vokser trods alt ikke helt ind i himlen...

Men det fylder ikke noget en dag som denne, hvor vi – trods for mange defensive fejl – formåede at vinde en svær udekamp mod et formstærkt og velorganiseret Randers-hold.