Holdene hilser på hinanden

Reaktioner fra Pieros, Stephan, Bjelland og Mudražija

Pieros Sotiriou
"Det var ærgerligt med det hovedstød, der tog overliggeren, Jeg slog albuen voldsomt bagefter, fordi jeg ramte stolpen samtidig med, at jeg stødte sammen med deres målmand, men heldigvis ikke noget alvorligt. Vi havde bolden meget i dag, og vi mangler bare at score. Men 90 minutter i benene er altid godt, det var en god forberedelse til den næste kamp og den første vigtige kamp i Superligaen."

"Vi løb meget og havde godt tempo og spillede også god fodbold, der manglede som sagt bare målene. Der var også mindre plads end f.eks. i søndags, for de spillede med mange folk nede bagved og på midten, så det var sværere at finde rum. Derfor prøvede vi at bruge kanterne mere med indlæg, men... nu arbejder vi bare videre mod den næste kamp."

Pieros Sotiriou
Pieros var tættest på scoring med hovedstød på overliggeren


Andreas Bjelland
"Det var dejligt at spille igen! Jeg synes, det gik fint, men som jeg havde sagt på forhånd, skal man lige i gang efter en skade. Men det gik, som det skulle."

Andreas Bjelland
Lidt træt har man vel lov at være, når det er første kamp i år...


Stephan Andersen
"Endnu et clean sheet... vi har stadig ikke lukket mål ind i træningskampene. Men ligesom i 2. halvleg i søndags havde jeg ikke meget at lave i dag, især ikke efter pausen, men det er også fint!"

Stephan Andersen
Stephan var optimist inden kampen


Robert Mudražija
"Det var ikke første gang jeg så holdet spille, jeg har set meget video. En god kamp, vi skulle bare have skabt flere chancer og scoret nogle mål."

"Jeg tager den lidt med ro her i opstarten, for selv om jeg har trænet i Kroatien, er jeg ikke så langt som de andre. Derfor spiller jeg heller ikke på søndag."
 

Robert Mudražija
Robert Mudražija trænede let med Anders Storskov inden dagens opgør