Hvad er FCK INSIDE

Fredag den 18. januar, kl. 18 holder vi FCK INSIDE i KB Hallen.

Hvis du har sæsonkort eller abonnement, kan du skrive dig op her senest mandag den 7. januar, kl. 16 - det er gratis at deltage.

>> SKRIV DIG OP HER

Evt. ledige pladser udbydes herefter til øvrige FCK-fans.

Hvad er FCK INSIDE
FCK INSIDE er en årligt tilbagevendende event, hvor klubben møder fansene i øjenhøjde til oplæg og dialog om, hvad der rører sig i F.C. København.

Alle dele af klubben, både den sportslige sektor og administrationen, er til stede til en faglig aften, hvor du som deltager både får en masse informationer, som du ikke altid kan se eller høre andre steder, og hvor der også er tid til at hygge sig med hinanden.

Ud over oplæg fra forskellige FCK-repræsentanter er det i høj grad også op til deltagerne at forme aftenen. Muligheden for at stille spørgsmål og få svar er en vigtig del af FCK INSIDE.

Tidligere FCK INSIDE
Her kan du se et kort indslag fra FCK INSIDE i 2018, der giver et indtryk af hvad der foregår. Dengang blev det holdt i en stuvende fuld Hall of Carlsberg i Telia Parken, men denne gang tilbyder vi et besøg i den helt ny-renoverede KB Hallen endnu inden den slår dørene op for offentligheden med en masse koncerter og andre events.