Årets fedeste julegave til de yngste

Familietribunekortet er til jer, som gerne vil have lidt ekstra, når I tager til fodbold i Telia Parken med børn.

Med et Familietribunekort får man adgang til DFDS Familietribunen, som tilbyder masser af aktiviteter for børn og unge, autografskrivning, mulighed for at møde Løven Leo og meget mere.

Årets fedeste julegave

Vores Familietribunekort kan nu købes som halvårskort - den perfekte julegave til de yngste fans, som sikrer en fast plads på tribunen til alle Superliga-hjemmekampe i foråret 2019 og samtidigt giver medlemskab af Klub Leo.

Du får også adgang til vores eksklusive Klub Leo Lounge på DFDS Familietribunen, som er det hyggelige og varme sted for børnefamilier, hvor I kan nyde dagens ret, forfriskninger og sjove aktiviteter i den gode atmosfære før og under kampen.

Halvårskortet koster for børn 499,- inkl. en velkomstgave, som er et fint FCK-halstørklæde, så udstyret er i orden, når der skal heppes i Telia Parken. '

>> Køb Familiekortet her

Klub Leo for de yngste 

Med et Familietribunekort bliver vores yngste fans mellem 5-14 år, helt automatisk medlem af Klub Leo, som er vores børneklub med særlige arrangementer i løbet af året. Desuden afholder vi sommer- og juleafslutning, hvor du får lov at møde spillerne, tage selfies, give high fives og få deres autograf. 

Juleafslutning Renvi

Som medlem af Klub Leo får du også den helt unikke mulighed for at gå med spillerne på banen til udvalgte kampe. Først får du lov at stå lige ved siden af banen og se spillerne varme op - og så går du med dine idoler gennem spillertunnellen og ud på vores store flotte grønsvær.

>>Læs mere om Klub Leo

Indmarch

Køb Halvårskortet inden d. 19. december kl. 15.00 og nå at få det med posten inden juleaften eller tag forbi Fanshoppen, som har åbent indtil den 23. december kl. 16.00. Det er muligt at betale halvårskortet i flere ”bidder”. Du kan vælge at betale kortet over 2 eller 4 rater, hvis du hellere vil sprede betalingen lidt ud.

Du kan også købe et gavekort, så modtageren selv kan bestille sit halvårskort. Gavekortet kan du købe helt frem til juleaften og printe det selv, så det kan nå at komme under juletræet. Læs mere om gavekort her

Køb Familiekortet her
Familiekort banner