Robert Skov

Hattrick af Robert! 3-0 i Haderslev

Han gjorde det igen! Tre gange lynede det fra Robert Skovs gyldne støvler, og så kan vi tage på juleferie på førstepladsen i Superligaen!

Det første mål faldt efter 12 minutter i en periode, hvor vi dominerede kampen massivt og siden skabte flere muligheder for at øge. Det sidste kvarters tid af halvlegen kom hjemmeholdet bedre med, men med en delikat stødbal øgede Robert kort før pausen til 2-0.

Og da SønderjyskE efter en god time fældede Falk lige uden for eget felt, slog Robert til igen og hamrede kuglen op i det ene målhjørne!

Endnu en vanvittig præstation af Robert, der sætter et flot punktum på et stærkt efterår for både ham og klubben. Dermed kan vi tage på juleferie med et forspring på tre point i toppen af Superligaen.

Tusind tak for støtten gennem hele året - ikke mindst i dag!