Eric Bedouet og Benoît Costil

Bordeaux-keeper Costil: Utroligt vi stadig har håb om avancement

"Utroligt vi stadig har håb om avancement"
"Det er faktisk ret utroligt, at vi stadig håb om avancement, for det blev ellers mindre og mindre, efterhånden som gruppespillet skred frem," indrømmede Bordeaux-keeper Benoît Costil på onsdagens pressemøde i Telia Parken.

"Ganske vist er vi ikke selv herre over situationen, men sejren i Prag gav håbet tilbage. Vi kommer for at vinde, men jeg kan ikke forestille mig, at vi kommer til at angribe hele kampen og spille dumdristigt. Vi må tænke og os godt om og spille klogt," sagde han og tilføjede med et smil, at det dog ikke er ham, der lægger taktikken.

Bordeaux må undvære Sankharé
Det gør cheftræner Eric Bedouet, og han udelukker ikke nogle justeringer i holdet som følge af karantænen til midtbanespilleren Younousse Sankharé, der med sine 29 år er en af holdets mere erfarne spillere, der bl.a. også har været på det senegalesiske landshold:

"Han er en stærk spiller, men det skal vi nok klare alligevel. Holdet skal kunne håndtere at spille uden ham, men måske ændret det lidt ved spillet og balancen i holdet. Men der er ingen grund til bekymring."

Holdet fik en tiltrængt hvilepause
Bedouet kunne til gengæld glæde sig over, at holdet fik mulighed i hvile i weekenden efter sidste onsdags hårde kamp mod St. Etienne. Men på en trist baggrund, idet deres kamp mod Angers blev aflyst på grund af de omfattende uroligheder i Frankrig:

"Efter tre kampe på seks dage, får vi nu pludselig kun én på fjorten dage, hvis søndagens kamp i Marseille også aflyses. Det er ikke så nemt at håndtere, men sådan er vilkårene, og det tager vi med. Men det var fint for spillerne at få den pause i weekenden, for truppen var allerede mærket af træthed, da vi mødte St. Etienne. Men  det kan godt være, det påvirker holdudtagelsen torsdag aften, for man stiller altid hold med den næste kamp i tankerne," sagde Bedouet.

"Det handler meget om erfaring"
Bedouet var ikke meget for at sige noget konkret om FCK-holdet:

"Det er et meget stærkt hold, men det gælder alle holdene i denne svære gruppe. De tre hold er forskellige rent taktisk, men spændende at spille mod. I den første kamp mod FCK lavede vi nogle begynderfejl, men det hører med, når man har mange unge spillere på holdet. Men de udvikler sig hele tiden, og det er vigtigt, for når man spiller på dette niveau, handler det meget om erfaring."