Ahmed Daghim header bolden i mål
Mohamed Daramy sætter fart
Simon Rossil

U19: 1-1 mod Pogon Sczeczin

Onsdag eftermiddag spillede U19 den sidste af efterårets fire kampe i den nye træningsturnering Baltic Sea Cup. Modstanderen var polske Pogon Sczeczin.

Vores drenge kom bedst ud til kampen, og efter at Mohamed Daramy havde haft to udmærkede forsøg i feltet, kom vi foran efter 11 minutter, da Ahmed Daghim headede et indlæg i netmaskerne.

Desværre svarede polakkerne hurtigt igen, og efter et forsøg på overliggeren fik de udlignet på en bold, der nok var gået ind, selv om Ludvig Henriksen ikke var uheldig og styre den det sidste stykke over stregen.

Resten af halvlegen var en lige og jævnbyrdig affære, men Pogon var tættest på scoring med endnu et forsøg på overliggeren ca. ti minutter før pausen. Daghim og Muamer Brajanac.

Midt i 2. halvleg var Pogon igen tæt på, men måtte se Simon Rossil afværge en stor chance med en kvik fodparade på stregen. Siden tog vi mere og mere over og pressede dem godt mod slutningen og havde flere udmærkede mulighed for sejrsmålet, men det blev ved de 1-1.