N’Doye sikrer ét point i Aalborg

Et tordendrøn efter 83 minutter af Dame N’Doye sikrede os 1-1 på udebane mod AaB. N'Doye tog et indlæg fra højre ned med brystet og lod bolden hoppe et par gange, inden han kanonerede bolden helt op i krogen.

Hjemmeholdets mål blev scoret efter en lille time af Lucas Andersen.

Selvom vi jo spillede europæisk torsdag aften i Prag, dominerede vi i store perioder kampen i Aalborg og skabte også mange gode muligheder. I første halvleg ramte Robert Skov indersiden af stolpen, ligesom Pierre Bengtsson havde et fint hug på mål.

Efter AaB’s scoring pressede vi hårdt på for en udligning - inden sin udligning var det også Dame N’Doye, som var tættest på, da han blev spillet fri foran mål, men desværre ikke fik dirigeret Bengtssons flade indlæg i mål.

Selv efter udliningen pressede vi videre - ganske imponerende med tanke på torsdagens kamp. Trætheden viste sig dog alligevel i slutminutterne, hvor AaB kom til et par halvstore chancer.

Nu venter en landsholdspause midt i et tæt november-program. Næste kamp er slåedes først 25. november. Det bliver til gengæld topbraget i Telia Parken mod FC Midtjylland.