Viktor Fischer

Fischer med mod Vejle: Det er skønt at være tilbage!

Efter at have siddet ude med en mindre skade i kampene mod Bordeaux og Randers er Viktor Fischer med i truppen til søndagens udekamp mod Vejle. 

"Det er skønt at være tilbage! Nu må vi se, hvor meget spilletid det bliver til, men først og fremmest er jeg bare rigtig glad for at være en del af kamptruppen igen," siger Viktor.

"Jeg har trænet rigtig fint med både torsdag, fredag og lørdag, og jeg føler mig frisk. Det har været et godt forløb, siden jeg blev skadet i kampen mod Vendsyssel, og jeg har kunne bygge på dag for dag," siger han. 

>> Europæiske aftener - kun i København

Viktor Fischer måtte udgå kort før pausen af ogøret mod Vendsyssel i slutningen af september. Selv uden hans næse for assists og mål imponerede holdet dog og vandt 2-1 ude over Bordeaux og 4-0 hjemme mod Randers.

"Drengene har jo klaret sig rigtig godt uden mig også - det har været fedt at se fra sidelinjen. Men jeg glæder mig da til at komme tilbage på banen og forhåbentlig bidrage med en masse," siger Viktor. 

"Vejle-kampen bliver startskudet på en rigtig travl tid, og det gælder om at skyde den periode igang med en god præstation og tre point. Vi har haft nogle udfald på udebane i denne sæson - søndag skal vi vise, at vi er blevet klogere og dygtigere," siger han og slutter af med glimt i øjet.

"Tillykke, jeg er tilbage!"