Reserverne tabte 1-0 til FC Nordsjælland

Mandag den 4. september 2018, kl. 13.00 på Nummer 10. Reserveliga.
F.C. KØBENHAVN-FC NORDSJÆLLAND 0-1 (0-0)
48.: 0-1 Mikkel Damsgaard
Ca. 50 tilskuere. Dommer: Jesper Nielsen

31 Frederik Ibsen – 18 Mads Roerslev, 27 Michael Lüftner, 42 Niklas Vesterlund (60.: 39 Jacob Haahr), 3 Pierre Bengtsson – 45 Ahmed Daghim (60.: 43 Alexander Hjælmhof), 6 William Kvist, 40 Trygve Solberg Aarstad (68.: 46 Jonathan Canto), 36 Mohamed Daramy – 38 Oliver Andersen (68.: 47 Oliver Sonne), 44 Andreas Kirkeby (75.: 37 Nicholas Sejr)

Ikke benyttet: 21 Max Christensen

- - - - - -

Nordsjællænderne kom bedst i gang med kampen, hvor vi nogle minutter måtte spille ti mod elleve, mens Lüftner var ude til behandling efter han slog knæet i en duel. Bortset fra en god chance til Sadiq, som Frederik Ibsen tog sig af, blev det dog ikke til egentlige chancer.

Dem var der i det hele taget ikke mange af før pausen, men efter et kvarters tid kom vi godt ind i kampen og endte nok også med at have bolden mest de første 45 minutter. Lidt for meget af vores spil foregik dog på egen banehalvdel, hvor bolden blev kørt sikkert rundt mellem forsvar og midtbane, men med for få forsøg på at sætte offensiven i scene.

2. halvleg var kun tre minutter gammel, da Mikkel Damsgaard bragte gæsterne foran efter at have opsnappet en fejlaflevering i vores forsvar, og de næste minutter var de et par gange tæt på at fordoble føringen, men Ibsen holdt os inde i kampen med gode redninger.

Efter en lille time fik Oliver Andersen en god hovedstødschance efter hjørne, men fik ikke ordentligt træf, og herefter begyndte udskiftninger at komme to og to. Med et kvarter gik vi over til at spille 3-5-2 med Sonne, Lüftner og Haahr i bagkæden, Roerslev, Kvist, Sejr, Canto og Bengtsson på midten og Daramy og Hjælmhof helt fremme.

Efterhånden lagde vi rigtig godt pres på nordsjællænderne, men kom ikke nærmere end et Bengtsson-forsøg tæt forbi den fjerneste stolpe. Til allersidst kastede vi også Lüftner frem i angrebet, men det gav plads bagude, hvor Nordsjælland kunne have øget i de døende sekunder, hvis ikke først Oliver Sonne havde blokeret og Ibsen siden reddet flot.

Næste opgave i reserveligaen er tirsdag den 11. september ude mod OB.