Bjelland klar til flere store opgaver: Det er jo derfor, vi spiller fodbold

Kampene kommer tæt i øjeblikket, og det nyder Andreas Bjelland.

”Det er jo derfor, vi spiller fodbold – det er kampene, der er det sjove, og der er jo kamp hele tiden. Selvfølgelig er der både et fysisk og mentalt aspekt i de mange kampe, men med den stærke trup, vi har, er der heldigvis mulighed for at rotere lidt. Det hele bliver også lidt nemmere, når vi vinder, og det gør vi jo for tiden!” siger Bjelland.

Han måtte lade sig udskifte kort før pausen i sidste uges opgør i Bulgarien mod CSKA Sofia. Men problemerne var ikke værre, end at han kunne spille fuld tid i søndagens DERBY-sejr.

>> Kom til europæisk aften torsdag i Telia Parken: Find din plads her

”Jeg har det egentlig okay. Jeg fik lidt problemer nede i Bulgarien, men kunne træne med to dage efter igen og kunne også spille kampen søndag uden de store problemer. Så der er umiddelbart ikke noget at være bekymret for,” siger Bjelland.

Nu kan han og resten af holdet se frem mod returopgøret i morgen aften mod CSKA Sofia. Et opgør hvor pladsen i play off-runden til Europa League er på spil.

”Vi står jo med gode kort på hånden efter vores 2-1-sejr dernede. De gjorde det svært for os i starten af kampen. Det er et meget fysisk mandskab, og de fik lavet rigtig mange frispark på os for at forsøge at ødelægge vores rytme lidt. Det bliver ikke nogen nem kamp i Telia Parken, og de har nogle dygtige offensive spillere, som kan gøre ondt på os. Så vi skal være fuldt fokusere på opgaven, og vi skal gå ind til kampen for at vinde den,” siger Andreas Bjelland.