Jesse Joronen

Joronen før DERBY: Håber på pakket stadion og vild atmosfære

Jesse Joronen kan spille sit første DERBY på søndag, og han glæder sig til måske at blive en del af en stor kamp med en flot kulisse.

”Jeg håber, at det bliver et tætpakket stadion og en vild atmosfære – og det skal vi bare trække energi ud af, så vi kan få en sejr,” siger Jesse.

>> FIND DIN PLADS

Selvom han tidligere kun har set vores DERBYS mod Brøndby udefra, så er han ikke i tvivl om betydningen af søndagens kamp.

”Uanset hvor du tager hen, så er DERBYS altid store, store kampe med store følelser på spil for både spillere og fans. Så det bliver fedt at være en del af, og det er et privilegie at være med til sådan nogle kampe. Selvom der er stort pres på, så er det noget, vi glæder os til. Presset er et privilegie,” siger Jesse.

>> Alle mand i hvidt til DERBY

Kampe som den på søndag er en af årsagerne til, at han valgte at fortsætte sin karriere her i klubben.

”Jeg vil spille på de størst mulige stadions med den bedst mulige stemning, og Telia Parken på en DERBY-dag er bare et af de europæiske stadions, hvor du gerne vil spille. Det er den slags kampe, man lever for. Men når det så er sagt, skal det også understreges, at vi er i gang med en lang sæson, og det store mål ligger ved sæsonens afslutning,” siger Jesse.