Fischer scorer til 2-0

Ståle: De første 25 minutter efter pausen var gode

2-0 i den første kamp er et udmærket resultat, inden returkampen i København om en uge, men det var ikke hele kampen, Ståle var lige tilfreds med:

"De første 25 minutter af 2. halvleg er rigtigt gode, der spiller vi højt tempo og får den nødvendige fart i boldene. Inden pausen kom vi til mange gode positioner i og omkring feltet, men der er ingen, der har kraft nok i afslutningerne. Du kan ikke trille bolden rundt på det her underlag, du er nødt til at sparke hårdere, og det gjorde Viktor og Robert, da de kom ind, og både Jan og Thomsen sparkede også mere igennem. De hårdere pasninger betyder, at vi får mere fart i spillet, og så kommer vi også til chancer," sagde Ståle.

"Vi vidste, det ville tage lidt tid at åbne dem op, men det er lidt skuffende, at vi efter 2-0 begynder at slappe af på den forkerte måde. Det er i orden at hvile, og vi har også store chancer til helt at punktere kampen, men for mange bruger for mange kræfter på at tage store chancer med bolden."

"Men alt i alt to gode sejre på tre dage. Vi har et hårdt program, så det er lidt en balance, når vi f.eks. kun har to forwards som N'Doye og Kodro, så vi må passe lidt på dem. Så det var planlagt, at N'Doye ikke skulle spille hele kampen, og Kodro er kommet sig bedre fysisk og måtte spille hele kampen i dag og fik også scoret sit første mål. Mads og Pierre, der ikke var med sidst, fik en helt kamp på backerne, og Thomsen spiller også sin første kamp og leverede en fin indsats i dag."

Nicolaj Thomsen


Nu venter en flyvetyr tilbage til København, og med de to timers forskel bliver det nok tidlig morgen, før alle ligger hjemme under dynen. Fredag træner holdet kl. 13, lørdag 10.30 - og så er der hjemmekamp mod AaB søndag kl. 18.00 i Telia Parken.