Papagiannopoulos inden Hobro: Vi skal være solide fra første minut

Vores nye svensk/græske forsvarsspiller, Sotirios Papagiannopoulos, har fået fuld spilletid i sæsonens første tre kampe. Tre opgør, der har resulteret i en 1-0-sejr, et 1-2-nederlag og senest 1-1-kampen torsdag i Telia Parken mod KuPS.

”Det har været godt at spille de tre kampe fra start til slut. Horsens-kampen var forhåbentlig en engangs-oplevelse, og så var det vigtigt for os at gå videre i Europa. Nu glæder vi os til kampen mod Hobro, hvor vi skal have de tre point,” siger ”Sotte”, som han bliver kaldt til dagligt.

Flere makkere i defensiven
Sotirios Papagiannopoulos har spillet med to forskellige makkere i forsvaret i form af Denis Vavro og Michael Lüftner, ligesom både Stephan Andersen og Jesse Joronen har ageret sidste skanse i løbet af de første tre kampe.

”Det har været fint med nogle forskellige medspillere. Vi har mange gode spillere i truppen, og her i begyndelsen af sæsonen forsøger vi at finde hinanden og lære hinanden bedre at kende. Det tager lidt tid, men jeg tror, det kommer til at blive godt,” siger Sotte.

>> Skal du til Hobro? Tilskuerinfo

”Mod Hobro skal vi arbejde på at være solide og klar fra første minut og ikke lukke dumme mål ind, som vi har gjort,” siger han.

Græsk temperament på banen
Papagiannopoulos er en stille og rolig fyr uden for banen, men i løbet af sine første tre optrædener i den hvide dragt har han flere gang vist et anderledes temperament på banen.

”Der er måske en lille smule græsk temperament, der kommer op i mig, når vi spiller. Men når det er kamptid, så er det kamptid, og så gør jeg alt, hvad jeg kan for at vinde, men uden for banen gemmer jeg temperamentet væk,” siger Sotte.

>> Turen går til Island i næste uge

>> Næste hjemmekamp er 29. juli mod AaB