Fischer er tilbage: Denne sæson bliver noget helt andet

Fredag var Viktor Fischer tilbage på Nummer 10 – træningsanlægget på Frederiksberg - efter lidt ferie oven på VM, der jo for Danmarks og Viktors vedkommende sluttede 1. juli med nederlaget til Kroatien i ottendedelsfinalen.

”Det er dejligt at være tilbage – jeg glæder mig til at komme i gang og ikke mindst til at spille kampe,” siger Viktor Fischer.

>> Oplev den nye hjemmetrøje i Telia Parken

”Jeg kan godt mærke, at jeg har savnet det her daglige liv på træningsanlægget, så det er skønt at være tilbage sammen med gutterne. Og så har vi fået nogle nye spillere, som virkelig kan gøre noget godt for os,” fortsætter han.

En af de nye er Kenan Kodro, som Fischer kender fra tiden i Mainz.

”Han er en super fyr, som arbejder hårdt og, og som er meget seriøs med det, han gør. Og så er han også en rigtig, rigtig flink fyr uden for banen,” fortæller Fischer.

Skal spille med om guldet
Hvis Fischer udtages til truppen, bliver hans første opgave i denne sæson Superligapremieren mod Horsens mandag kl. 18 i Telia Parken.

”Det bliver rigtig dejligt at komme ind og spille i Telia Parken. Jeg elsker at spille derinde sammen med gutterne, så det bliver fedt. Også fordi, at vi forhåbentlig nu kommer til at spille med om guldet,” siger Fischer.

”Hver eneste kamp kommer forhåbentlig til at handle om, at vi skal holde os i toppen. Det bliver noget helt andet end at skulle jagte fra baghjul, som vi gjorde i sidste sæson, og som vi faktisk var gode til. Men jeg er sikker på, at vi er endnu bedre til at holde niveauet og holde os i toppen i denne sæson, så det bliver noget helt andet,” siger han.

Stort at spille VM-kampen mod Frankrig
Viktor Fischer kan se tilbage på et VM, hvor han fik begrænset med spilletid, men de 30 minutter han fik mod Frankrig var til gengæld en stor oplevelse, fortæller han.

”Det var fantastisk. Det var et fyldt stadion i Moskva, og min far, min bror og min kæreste havde billetter lige netop til den kamp, så det var ret fantastisk. Men jeg ville gerne have spillet mere, så er jeg sikker på, at det havde været en endnu federe oplevelse. For det er virkelig kampene til VM, der er det fede,” siger Viktor Fischer.

William Kvist, der også var til VM med landsholdet, har fået et par ekstra fridage.

>> Bliv klar til sæsonen - find dit sæsonkort eller abonnement