For 25 år siden: Hjemmekamp i Hornbæk

I vores serie om "FCK for 25 år siden" er vi i gang med sommeren 1993, hvor vi indledte TOTO Cup'en med et 1-4-nederlag til Pogon Szczecin. Den 10. juli 1993 tabte vi 0-1 til Austria Wien på hjemmebane - og hjemmebanen var denne gang Hornbæk Stadion i Nordsjælland. Det var meget almindeligt, at TOTO Cup-kampene ikke blev spillet på klubbernes normale stadion, men blev rykket ud i sommerlandet. Det var således femte gang, Hornbæk IF arrangerede en TOTO Cup-kamp - men første gang "hjemmeholdet" tabte.

Der dukkede ca. 1.600 op i Hornbæk til kampen, hvor Henrik Lykke, Carsten V. Jensen og Peter Møller fik debut i startopstillingen. CV kom allerede i vinteren fra Næstved, men i en træningskamp mod Trelleborg i starten af marts fik han en alvorlig skade, der holdt ham ude hele foråret. Lykke og Møller var netop ankommet fra henholdsvis Lyngby og AaB.

Mens vi i den første kamp i Polen stillede med mange unge spillere, var det denne gang et mere "normalt" hold med kun førsteholdsspillere fra start - bortset fra unge Ole Tobiasen, der fik debut mod Pogon. Vi manglede dog bl.a. Johansen-tvillingerne, Jørgen Juul Jensen og Kenneth Wegner, så i løbet af kampen fik KB-ynglingespilleren Christian Bank også debut. Se hele holdet her.

Næste uge bliver det sværere! Den følgende uge tog hele førsteholdstruppen nemlig til en privat-turnering i USA, men søndag den 18. juli skulle vi også spille TOTO Cup-hjemmekamp mod schweiziske Lausanne, denne gang på Espelunden i Avarta. Løsningen på denne dobbelt-booking blev et af sommerens helt store samtale-emner og endte med både bøde og TOTO Cup-udelukkelse...