Nicolai Boilesen

Reaktioner: Vi skulle have scoret minimum et par mål

Robin Olsen
"Vi spiller godt i 1. halvleg, men vi får ikke scoret - og vi skabte ellers alle de chancer, der skulle til. Men de stod kompakt og satsede på kontraer, og det havde de jo en vis succes med i hele kampen. Så ingen tvivl om, at vi alle sidder med en ærgerlig følelse lige nu".

Erik Johansson
"En OK kamp fra vores side, vi havde et godt spilovertag i hele kampen - men når vi ikke er skarpe nok, og det i begge felter, så har vi et problem. Personligt går det fremad, og jeg synes klart, at det går bedre og bedre for hver kamp jeg spiller".

Nicolai Boilesen
"Spillemæssigt gik det jo fint, altså bare ikke lige på det vigtigste af alle parametrene, altså det at score mål. Vi skal arbejde med at gøre vores chancer større - og så skal vi ikke lukke de nemme mål ind. Vi kan sige, at i dag gik alt frem mod den sidste aflevering eller det sidste skud fint, men den sidste del manglede - og det er et problem".

Nicolaj Thomsen
"I store perioder af 1. halvleg spiller vi godt - og vi får skabt masser af chancer - vi får bare ikke scoret. Og gør man ikke det, kan det nemt gå som i dag. Efter pausen får de taget lidt af vores tryk, det er som om, at vi taber pusten en smule. Men vi dominerede dem stadig, og der er ingen tvivl om, at vi i dag skulle have scoret minimum et par mål".