Mads Roerslev

To backmål sikrede 2-0 over OB's reserver

To backmål af Mads Roerslev på hovedstød og Pierre Bengtsson på frispark sikrede en velfortjent 2-0-sejr over OB's reserver - og dermed også førstepladsen i forårets Reserveliga-pulje.

FCK-bussen var ellers dårligt kommet ud på Peter Bangs Vej, før OB ringede og sagde, at de havde frygtet en aflysning på grund af et langvarigt skybrud, men at det nu var klaret så meget op, at man håbede at kunne gennemføre kampen.

Det var da også rimeligt opholdsvejr, da spillerne entrede banen, der heller ikke var mere våd, end at den var ganske udmærket til at spille på. Men som 1. halvleg skred frem, kom regnen dog igen, omend i begrænsede mængder - men der var i hvert fald ikke tale om "fynsk forår".

Det afholdt os dog ikke fra at levere en solid og gedigen holdindsats mod OB-reserverne, der tidligere på året har slået os to gange 1-0. Men i dag var det pay-back-time, og bedst om OB var ved at komme ind i kampen efter en god FCK-start, så dukkede Mads Roerslev op i feltet (ved den fjerneste stolpe) og headede et indlæg i nettet.

Herefter styrede vi begivenhederne fint i en længere periode, hvor OB ganske vist kom til en del indlæg, men aldrig satte Kim Christensen på prøver i form af afslutninger. Først mod slutningen af halvlegen kom de til et par udmærkede muligheder, men Troels Kløves skud blev rettet af, og Mathias Jørgensen skød over mål.

Efter pausen satte vi os igen godt på spillet, omend det meste af spillet foregik mellem de to felter. Tættest på var Mohammed Fellah, da han sendte et skud lige over Kims mål, men midt i halvlegen slog vi til igen. Kort efter at Roerslev forgæves havde appelleret for straffe, blev Henrik Bellman nedlagt lige uden for feltet, og Pierre Bengtsson sparkede dødbolden i nettet via en fynsk forsvarer.

OB pressede nu mest på, og Rasmus Jönsson fik et par ganske gode muligheder for at reducere, men mod slutningen kom vi stærkt igen og bl.a. havde indskiftede Ibrahim Samrawi en god firsttimer, som Thomas Mikkelsen dog parerede.

I tillægstiden lykkedes det til sidst OB at få bolden i nettet, men linjevogteren erklærede sig enig i Kims protester (og indædte kamp for et clean sheet) og havde flaget oppe for offside.