Ståle Solbakken

Ståle: Kom herfra med skindet på næsen

"Vi kommer herfra med skindet på næsen, og jeg er virkelig imponeret over det her Atletico-hold, som jeg har set 7-8 gange under vores forberedelser. Under vores egen stærke Champions League-kampagne sidste år, mødte vi ingen hold på det her niveau. Så når man tager det i betragtning, og selvfølgelig også at de havde 4-1 med fra København og sparede nogle spillere, så er jeg tilfreds med indsatsen," sagde Ståle efter aftenens 0-1-nederlag i Madrid.

"Nicolaj Thomsen var rigtig god i dag, i hvert fald indtil 4-5 minutter før tid, hvor han var meget træt. Men han var god både på kanten før pausen og centralt efter pausen. Vavro og Lüftner spillede også en rigtig god kamp, vandt deres dueller og var komfortable på bolden," sagde Ståle.

"Alt i alt har vores europæiske sæson været mere end okay. Når man ser på hvor sjældent danske hold spiller europæisk efter jul, så er det stærkt hver gang det lykkes. Men i dag møder vi et af de måske 5-6 seks bedste hold i Europa lige nu. Jeg må virkelig rose Atlético for den måde de spiller på og den måde alle arbejder for hinanden, det er et stort eksempel for os," sluttede Ståle.