Federico Santander

Ståle: Fint tilfreds med kampen

Efter 4-0-sejren over Vejle i årets første testkamp var Ståle generelt fint tilfreds med udbyttet, der - som altid på denne årstid - handler om at flest mulig blot skal få kamptræning, nogle kilometer i benene og så undgå skader.

Om det sidste mål opfyldes må de nærmeste dages undersøgelser dog afgøre, for desværre måtte Santander udgår i 2. halvleg med ondt i knæet efter en tackling inde foran Vejle-målet. Men det er endnu for tidligt at sige noget om omfanget.

I morgen går turen på træningslejr til Dubai, og det bliver uden Pusic, Amankwaa og Toutouh, der heller ikke var med i dagens opgør.

"Som det ser ud nu, forlader de tre os i den nærmeste fremtid, og derfor tager de ikke med. Vi arbejder stadig på tilgang, men jeg kan ikke sige noget konkret om det nu. Men hvis de tre nævnte stopper, mangler vi nok en."

De fire U19-spillere, der alle var på banen i dag (Jonas Wind, Henrik Bellman, Luka Racic og Niklas Vesterlund), kommer også med på træningslejren sammen med holdkammeraten Morten Hjulmand.