Benjamin Verbic

Benjamin Verbic solgt til Dynamo Kiev

F.C. København og Dynamo Kiev er blevet enige om en transferaftale, der sender Benjamin Verbic til den ukrainske topklub fra nytår.
 
”Vi har fået et økonomisk meget attraktivt tilbud fra Dynamo Kiev, som gør, at det giver mening for os at slippe ham nu. Det har hele vejen igennem været en del af planen og aftalen med Benjamin, at han skulle videre fra København på et tidspunkt, og timingen er rigtig nu for både spilleren og os. Vi har været meget glade for at have Verbic i FCK og ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden,” siger direktør Anders Hørsholt.
 
Verbic kom til FCK i sommeren 2015 fra Celje i Slovenien og har siden spillet 99 kampe i den hvide trøje og scoret 22 mål, mens han har været med til at vinde mesterskabet og pokalturneringen to gange hver.
 
”Benjamin har haft et meget stærkt efterår, og det har gjort, at interessen for ham har været meget stor. Vi har været meget glade for hans udvikling, og at vi er lykkedes med at få ham gjort så dygtig, som han er blevet, siden han ankom. Vi ønsker Benjamin alt det bedste i fremtiden og glæder os til at følge ham fremover også,” siger manager Ståle Solbakken.
 
Benjamin Verbic selv er vemodig omkring sit farvel til FCK:
 
”Jeg har haft en helt fantastisk tid i klubben, hvor vi har haft enormt meget succes og opnået store resultater. Det er altid svært at forlade noget, man har været glad for, og især i en vanskelig periode for holdet, men jeg ved, at FCK rejser sig hurtigt og stærkt. Jeg skylder alle mine holdkammerater og alle andre i klubben en stor tak for min tid her. Jeg er FCK-fan, og det vil jeg fortsætte med at være uanset, hvor jeg spiller. Jeg ser frem til at prøve en ny udfordring, men jeg kommer helt sikkert også til at savne både klubben og byen,” siger Benjamin Verbic.
 
Alle i F.C. København takker Benjamin for hans indsats for klubben og ønsker ham held og lykke i fremtiden.