FCK-flag

Ugen der gik (uge 49)

Flytur med forhindringer
Søndag morgen skulle holdet flyve til Aalborg 9.15 og dermed have den sædvanlige gode tid til at spise, hvile og forberede sig til den vigtige udekamp kl. 16. Men bedst som man sad og ventede på, at flyet skulle sætte fart ud af landingsbanen, meddelte kaptajnen, at man på grund af radar-problemer var nødt til at trille tilbage til lufthavnsbygningen.

Radaren kunne åbenbart ikke fikses, så alle måtte over i et nyt fly, som heldigvis blev klargjort på kort tid - men man kom først afsted fra København med halvanden times forsinkelse.

 

Tom fik en tur mere
Som du kunne læse på FCK.DK, tog vi i lørdags en sidste afsked med Tom Høgli over en kop kaffe i Fanshoppen - troede vi... 

Sent lørdag aften blev han nemlig bedt om at møde op på Nummer 10 søndag morgen for at tage med til Aalborg, eftersom Martin Pusic var blevet syg og måtte melde fra.

Tom sad ellers på en restaurant og hyggede sig med sin fætter, der var på besøg i byen, men selvfølgelig var han klar.

Drik kaffe med Tom i Fanshoppen lørdag den 9.12


Pudsigt nok havde han få timer forinden sat ord på netop det med at sidde udenfor og hele tiden skulle være klar. Det fortæller han om i den podcast, vi lavede med ham lørdag eftermiddag, og som kommer i ugen op til jul:

"Jeg har ikke haft nogen problemer med det. Jeg har haft en god dialog med Ståle hele tiden, og jeg har bare fået besked om at være klar, når det behøves. Det er jo egentlig en lidt svær rolle, og ikke så nemt som man tror, for du skal forberede dig lige så godt som alle andre, men sandsynligvis spiller du ikke kampen. Men det er jeg meget fornøjet med, at jeg har klaret," siger Tom blandt andet om rollen som back-up."

Og det blev såmænd også til 45 minutters spilletid efter pausen, hvilket kom bag på mange - også Tom. Men han løste opgaven fint, og på paradoksal vis blev ringen sluttet - han blev skadet og måtte udgå, da vi indledte Superliga-sæsonen med at spille 1-1 hjemme mod AaB, og kom først tilbage, da vi sluttede efteråret af med at spille 1-1 ude mod AaB!

 

Tobias Linderoth træner i Elfsborgs IF
Allerede for et par måneder siden forlød det fra svenske medier, at Tobias Linderoth var et af emnerne til trænerjobbet i Elfsborg, efter at han i mange år har trænet klubbens U17-hold. Nu er det afklaret, at "Tobbe" bliver en del af A-holdets træner-duo sammen med Miguel Beas, og med Jimmy Thelin som manager og dermed øverste ansvarlig.

Klubben sluttede i år midt i Allsvenskan på en 8. plads.

Linderoth nåede 127 kampe og scorede seks mål for Byens Hold fra 2004-07.

 

Christian Grindheim vender næste år tilbage til Haugesund, som han forlod for 14 år siden efter at have indledt sin karriere i klubben i 2000. Han har underskrevet en 2-årig spillerkontrakt og skal herefter fortsætte yderligere to år som træner i klubbens talentafdeling.

Grindheim fik 57 kampe i København fra sommeren 2011 til udgangen af 2012.


U19
Holdet hentede lørdag eftermiddag en smal 1-0-sejr over Silkeborg på Frederiksberg Idrætspark. Målet faldt efter ca. 5 minutter ved Oliver Andersen, der smukt sendte bolden op i det ene målhjørne efter en pasning fra Henrik Bellman.

U19 slutter af på torsdag med en udekamp i Vejle.
 

U17
De lidt yngre talenter hentede den femte sejr i stribe, da de slog Silkeborg 4-0 på mål af Nicholas Sejr (2) samt Andreas Kirkeby og Gabriel Johansen. Siden holdet indledte U17-ligaen med to nederlag, har de siden hentet ni sejre og spillet én uafgjort og tabt én!

Med en sejr i årets sidste kamp på torsdag ude mod FC Nordsjælland kommer drengene á point med topholdet AGF, men vil i kraft f en bedre målscore kunne overvintre på førstepladsen.

 

Sagt og skrevet om FCK

AaB-angriber Jannik Pohl til nordjyske.dk:
"Jeg brændte en stor chance, og Yann (Rolim, red.) havde også en fin chance, så vi havde mulighederne for at vinde, og derfor er skuffelsen over, at vi ikke gjorde det også det, der fylder mest lige nu."

 

FCK-nostalgi