Pieros Sotiriou

Ståle: For mange tekniske fejl

Efter kampen fik FCK.DK et par kommentarer fra Ståle Solbakken samt Boilesen og Matic.

Ståle Solbakken indledte med at konstatere:
” Vi havde en del modgang i hele kampen, hvilket også kan ses ved, at efter to gode muligheder til henholdsvis Vavro og Lüftner, scorede FC Nordsjælland på deres første chance, og kort efter scorede de igen på deres anden chance. Vi får så et straffe lige inden pausen, og bagud 1-2 følte vi, at det her kunne vi godt klare. Men i 2. halvleg havde vi for mange tekniske fejl, og det kostede en masse kræfter. Efter vi kommer bagud 1-3 bliver vi for paniske, og til sidst er det desperation frem for ”smartness”, og alt i alt var det her ikke godt nok”.

Dagens kaptajn Boilesen fulgte op på Ståles ord ved at sige:
 ”Vores 2. halvleg er uacceptabel. Det er ikke fordi vi spiller en sindssygt dårligt 1. halvleg, men de scorer så to mål på to minutter. Vi kommer på 1-2 og har en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, alt kunne ske i 2. halvleg. Men jeg ved ikke, hvad der sker. Vi laver mange tekniske fejl og måske mangler vi noget vilje. Da de så kommer på 3-1, knækker vi og har det svært resten af kampen. Hvis jeg vidste hvad der gik galt, ville jeg naturligvis ændre det – men ingen tvivl om, at det her er uacceptabelt i en klub som vores.

Heller ikke Uros Matic var tilfreds med dagens indsats:
”Det var en hård kamp, og vi er ikke vant til, at vi lukker tre mål ind på hjemmebane i Superligaen. Men det er heller ikke godt nok, at vi ikke formår at komme til flere chancer, for vi skulle jo have skabt mange flere chancer efter pausen – og så naturligvis have scoret på dem”.