Benjamin Verbic nedlægges og får straffe

3-1 til FC Nordsjælland

Løverne udnyttede ikke chancen for at hale ind på Superligaens top, da FC Nordsjælland her til aften vandt 3-1 i Telia Parken efter 2-1 ved pausen.

I en generelt chancefattig 1. halvleg kom gæsterne foran på to scoringer i det 36. og 38. minut ved Karlo Bartolec og Emiliano Marcondes, men inden pausen bragte Pieros spændingen tilbage i opgøret, da han udnyttede et straffespark dømt mod Benjamin Verbic.

Efter pausen kæmpede løverne for udligningen, og den største mulighed kom, da Pieros blev nedlagt bagfra på kanten af feltet. Men indskiftede Santander kunne ikke få bolden forbi muren, der vist også stod lige lovlig tæt på. (Opdateret: under seks meter væk...)

Trods megen boldbesiddelse havde vi dog svært ved at skabe chancer, og midt i vores offensive satsning lykkedes Nordsjælland med en af deres kontraer, hvor Mads 'Mini' Pedersen chippede bolden over Robin til 3-1, og derved blev det for knap 15.000 tilskuere.