Pieros Sotiriou

Pieros: Hver kamp en finale

I søndags kom Pieros for første gang i sin FCK-tid ikke på banen, idet han afsonede en spilledags karantæne.

Bortset fra udekampen mod FC Zlin er han startet inde hver gang, siden Santander blev skadet mod Qarabag den 23. august, og det er i alt blevet til 21 kampe fra start og 7 som indskifter

"Jeg så Lyngby-kampen fra tilskuerpladserne, og jeg var meget mere nervøs, end hvis jeg havde været på banen. Men jeg kunne rigtig godt lide den måde, holdet reagerede på, da vi kom bagud. Gudskelov vandt vi for første gang i lang tid, og vi spillede godt og optrådte som en "familie". Hvis vi bliver ved på den måde, skal resultaterne også nok komme," siger Pieros.

"Vi må tage hver kamp som en finale, for der er lang vej til toppen, men på hjemmebane har vi været gode og meget bedre end på udebane. Der må selvfølgelig ikke være den store forskel, hvis man skal være et tophold, og vores indstilling er også altid, at vi går ud for at vinde alle kampe."

Med Santander tilbage, er konkurrencen blevet skærpet blandt angriberne, men det bekymrer ikke Pieros, der selv har lavet 8 mål i 28 kampe:

"Han er en rigtig stærk spiller og en stærk personlighed, som hjælper holdet meget. Vi er flere gode angribere, der arbejder hårdt, og det er godt med konkurrence på pladserne. Hvis jeg spiller, gør det ikke så stor forskel, om jeg spiller med den ene eller den anden. Jeg går altid bare på banen for at gøre mit bedste for holdet," slutter Pieros.

 

>> Tilskuerinfo: Det skal du vide om FCN-kampen